اخبار

1396/3/30
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خبر داد: افزایش 60 درصدی بیمه شدگان صندوق اعتباری هنر در سال 96
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به تفاهم‌نامه منعقده میان این صندوق و سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت:‌ با تاکید، تلاش و پیگیری مستمر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، 60 درصد به آمار بیمه شدگان زیر مجموعه این صندوق در سال 96 افزوده شد.
1396/3/8
خاک رنگی جزیره هرمز را نخرید
احمد نادعلیان در کتاب خود که درباره فعالیت‌های او در جزیره هرمز است و توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منتشر شده از مردم خواسته برای حفظ زیبایی جزیره هرمز از خرید خاک رنگی خام خودداری کنند چرا که با از بین رفتن این خاک، میراث بزرگی را از دست می‌دهیم.
1396/2/2
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنرمندان در انتخابات حضور پررنگی خواهند داشت
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جامعه هنری و هنرمندان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی در روز 29 اردیبهشت همانند گذشته با حضور پررنگ خود اتفاقات مهمی را هم رقم خواهند زد.
1396/2/2
ساخت خانه هنری با مواد بازیافتی
خانه‌ای به شکل چکمه در هانتسویل Huntsville تگزاس توسط دن فیلیپس با مواد بازیافتی طراحی شده است که دارای دو اتاق خواب، یک سرویس بهداشتی، حیاط زیبا و پشت‌بام با میز و صندلی است.
logo-samandehi