اخبار

1395/11/4
مالیات بر خرید آثار هنری
رئیس موسسه ی هنرهای معاصر استانبول در یک سخنرانی از حکومت خواست تا برای آثار هنری مالیات بر خرید تعیین کنند.
1395/11/2
نمایشگاه تخصصی کتاب های هنر در خانه هنرمندان
امسال نیز همچون 15 سال گذشته نمایشگاه تخصصی کتاب های هنر در محل خانه هنرمندان ایران برگزار می شود. این امر در راستای در دسترس قرار دادن کتاب های هنر برای دانشجویان، اساتید و سایر متقاضیان کتاب های اصلی است.
1395/10/29
نقدی بر ششمین فستیوال «پرفورمنس آرت»
دکتر محمدباقر ضیایی - یکی از فعالان در حوزه پرفورمنس آرت - در یادداشتی نسبت به وضعیت پرفورمنس آرت در ایران و ششمین فستیوال «پرفورمنس آرت» نکاتی را مطرح و خروج خود را از این فستیوال اعلام کرده است.
1395/10/18
انتخاب نهایی آثار نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر برگزار می شود
به گزارش ستاد خبری نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، با پایان گرفتن مهلت تحویل اصل آثاراز امروز به مدت یک هفته ،انتخاب نهایی آثار جهت حضور در این رخداد هنری با حضور "مجتبی آقایی" دبیر جشنواره و "جمشید حقیقت شناس " دبیر هنری و سایر اعضای شورای هنری در محل موزه هنرهای معاصر تهران آغاز می شود.
logo-samandehi