فراخوان داخلی

1396/5/21
چهاردهمین فراخوان مجله الكترونیكى قاب
فراخوان مجله‌ی الکترونیکی قاب به‌منظور ایجاد فضایی برای ارایه‌ی آثار هنرمندها تعریف شده است که هر ماه آثار ارسال‌شده با توجه به موضوع از پیش‌ تعیین‌شده از سوی قاب و قوانین مجله منتشر خواهد شد.
1396/5/19
مسابقه بزرگ طراحی لباس و تاریخ
با پرداختن به پیشینه چند هزار ساله طراحی لباس در ایران، علاوه بر شناخت فرهنگ کشورمان، می توان راه های نوین و خلاقی را برای طراحی لباس امروز پیدا کرد. با همین رویکرد “مسابقه بزرگ طراحی لباس و تاریخ” شکل گرفته است.
1396/5/18
فراخوان طراحی شخصیت (كاراكتر) بهره‌وری سازمان ملی بهره‌وری ایران
سازمان ملی بهره‌وری ایران در نظر دارد در راستای اجرایی نمودن مفاد برنامه جامع بهره‌وری كشور و مطابق با بند «ب» بخش ۱۱ این برنامه به منظور ارتقای فرهنگ بهره‌وری در جامعه و ایجاد حساسیت در میان اقشار مختلف كودكان،‌ نوجوانان و بزرگسالان اقدام به طراحی شخصیت بهره‌وری و ساخت كلیپ‌های آموزشی و فرهنگی در این زمینه كند. لذا از همه علاقمندان، متخصصان و فعالان حوزه فرهنگ و تبلیغات دعوت می‌شود تا در فراخوان این سازمان برای طراحی شخصیت (كاراكتر) بهره‌وری شركت نمایند.
1396/5/18
فراخوان سومین مسابقه نقاشی كودكان و نوجوانان سازمان ملی بهره‌وری ایران با موضوع «بهره‌وری آب»
سازمان ملی بهره‌وری ایران در راستای رشد و پرورش خلاقیت‌های كودكان و نوجوانان و ترویج فرهنگ بهره‌وری به‌ویژه در زمینه بهره‌وری آب اقدام به برگزاری سومین مسابقه نقاشی برای گروه‌های سنی كودك و نوجوان كرده است.
1396/5/15
فراخوان نخستین کتاب تصویرگران خوزستان
کانون آگهی و تبلیغات خــرداد با همکاری جمعی از اساتیـد تصویرگـر دانشگـاه و در راستـای گستــرش فعالیـت‌های هنــری و فرهنگی خود، اقـدام به فراخوان نخستیــن «کتــاب تصویرگــران خوزستـــان» نــمــوده اســت.
1396/5/14
فراخوان جایزه «سپیدار»
امسال هم این جایزه محیط‌ زیستی همانند دوره‌های گذشته با تأکید بر فرهنگ‌سازی در زمینه محیط‌ زیست برای کودکان و نوجوانان کمتر از ۱۷ سال به صورت فردی و گروهی، در قالب بخش‌های ادبی و غیرادبی برگزار می‌شود.
1396/5/12
فراخوان پنجمین جشنواره سراسری عکس خانه دوست
سفر عکاسان برای زیارت خانه دوست در طول چهار دوره پیشین این جشنواره، موجب شد 41996 بار مفهوم زیارت، دلداده گی، انس، جذبه و تعظیم در قالب عکس به تصویر کشیده شود. مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی ضمن پاس داشت این حضور پرشور و با هدف بیان هنرمندانه، خلاقانه و شاعرانه از موضوع زیارت اقدام به برگزاری پنجمین دوره این جشنواره ملی می‌نماید.
logo-samandehi