اخبار

1394/6/12
هنرنمایی انسان‌های اولیه در غارها
نقش و نگارهایی که گاه قدمت‌شان به بیش از 30 هزار سال می‌رسد، میراث فرهنگی اجداد بشر برای نسل‌های بعد است. این نگاره‌ها نه تنها نخستین تجربه‌های هنری انسان هستند، بلکه اطلاعات مهم و جالبی را درباره تاریخ جهان در اختیار باستان‌شناسان و مورخان هنری می‌گذارند.
1394/6/11
تصویربرداری های جدید جزییات دقیق در زیر نقاشی رامبراند را آشکار کرد
نقاشی معروف پیر مرد رامبراند در صحنه و لباس نظامی (1630-1631) اخیرا در یک مطالعه مشترک توسط کارشناسان لس آنجلس، آنتورپ، و دلفت، با استفاده از تکنیک های تصویر برداری بررسی شده است و در این تحقیقات به نتیجه رسیده اند در زمینه نقاشی پیرمرد تصویری از یک مرد جوان در ردا و لباس آن دوره کشیده شده است.
1394/6/11
آخرین کشف «شهریار عدل» قبل از فوت‌اش
«شهریار عدل در روزهای پایانی عمر راه‌حل تاریخ‌گذاری «خشت» را پیدا کرده بود. اگر کسی از این به بعد گفت راه‌حل این مشکل را پیدا کرده است، بدانید «شهریار عدل» نخستین بار آن را به دست آورده بود.»
1394/6/11
موزه اسلامی نمایانگر تمدنی بلاانقطاع
سید محمد بهشتی: از این منظر که در تمامی عرصه‌های علم، هنر، حکمت، معماری و شهرسازی، هیچ کشوری با سهم ایرانی‌ها در تمدن‌سازی برابری نمی‌کند، موزه دوران اسلامی جایگاه مهمی دارد.
1394/6/11
کوروش پارسانژاد: پوستر باید در فضای شهر دیده شود / تا سفارش‌دهنده نباشد پوستری هم وجود ندارد
کوروش پارسانژاد طراح گرافیک و مدرس دانشگاه معتقد است: به طور معمول کار طراحان گرافیک براساس یک سفارش آغاز می‌شود. زمانی که سفارش وجود داشته باشد قطعا پوستر نیز وجود دارد. باید متولیان سفارشات خود را رونق بدهند تا در و دیوار شهر از پوسترهای زیبایی برخوردار شود.
1394/6/11
فرزاد ادیبی: شهر به فضاهایی برای نصب پوستر نیاز دارد / فضای مجازی محدودیت‎های پوستر را برطرف کرد
فرزاد ادیبی طراح گرافیک و مدرس هنر عقیده دارد: با پیشرفت تکنولوژی فضا برای پوسترهایی الکترونیکی گسترش یافته است و هرکسی می‎تواند پوسترها را در هر جایی ببیند و در اختیار داشته باشد.
1394/6/11
جایی برای مجسمه‌ها نیست
یک مجسمه‌ساز معتقد است: تهران برای نصب مجسمه طراحی نشده و در سال‌های گذشته، آن بخش از مجسمه‌سازی آوانگارد شهری که می‌تواند نیازهای امروز را جواب بدهد، فقیر و کم‌قدرت باقی مانده است.
logo-samandehi