طراحی داخلی با دغدغه تولید زباله های غذایی


طراحی به نام linda bergroth با همکاری مرکز طراحی فنلاند در نیویورک یک فضای چشمگیر با استفاده از مواد بازیافتی در محل یک رستوران طراحی کرده است.

به گزارش گالری آنلاین، این محل با استفاده از مواد بازیافتی ساخته شده و یک کولاژ از رسانه های بازیافتی به حساب می آید.

این هنرمند می گوید: "من محل غذا خوری را به عنوان یک فضای چیدمان در نظر گرفتم و با استفاده از تمام مواد پایدار آن را طراحی کردم."

تصور میزان زباله های تولید شده توسط یک رستوران شلوغ آسان نیست، اما در پشت درهای آشپزخانه، به طور متوسط هر هفته یک تن زباله تولید می شود. با این تحقق غم انگیز، موسسه فرهنگی فنلاند در نیویورک، همراه با یک تیم آشپز و طراحان، اولین بشقاب 100٪ بدون ضایعات در جهان را عرضه کرد. این آزمایشگاه غذایی موضوعات مربوط به زباله و پایداری را مورد بررسی قرار می دهد.

logo-samandehi