«مجتبی آقایی» چند سال دبیر جشنواره تجسمی خواهد بود

مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برگزاری جشنواره‌ی تجسمی فجر به پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های خاصی نیاز دارد و از دست رفتن زمان به مدیریت‌ها لطمه می‌زند.

مجید ملانوروزی ، درباره‌یانتخاب زودهنگام دبیر هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، اظهار کرد: جشنواره‌های فجر در دوره‌ای برگزار می‌شوند که به بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی مربوط است و به میمنت این روزهای خاص، هنرمندان در این جشنواره‌ها حضور پیدا می‌کنند. بنابراین لازم است برای جشنواره هنرهای تجسمی فجر، مانند دیگر جشنواره‌ها، از یک سال قبل و پس از پایان جشنواره همان سال، جلساتی برگزار شود. یکی از این کارها انتخاب دبیر جشنواره است که اگر زمان انتخاب دبیر به برگزاری جشنواره نزدیک باشد، فرصت از دست می‌رود و این از دست رفتن زمان مسلما به مدیریت‌ها لطمه خواهد زد.

او ادامه داد: تلاش ما این است که از جشنواره هشتم به بعد، مدیریت‌ها را با ثبات‌تر کنیم و کسی که دبیر جشنواره می‌شود بتواند چند سال در این زمینه کار کند، فضای کاری را بشناسد و برنامه‌ریزی داشته باشد. تصمیم ما این است مجتبی آقایی به‌عنوان دبیر جشنواره هشتم که سال گذشته نیز دبیری هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر را برعهده داشت، چند سال دبیر باشد تا پس از اتمام یک جشنواره، دبیرخانه برای جشنواره بعد فعال بماند و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

ملانوروزی همچنین بیان کرد: انتخاب زودتر از موعد آقای آقایی در راستای بهتر برگزار شدن جشنواره تجسمی فجر در سال‌های بعد است تا همه هنرمندان بتوانند در این جشنواره که بخشی از جشن ملی ایام فجر است شرکت کنند. امیدواریم انجمن‌های هنری و جریان‌های تجسمی کشور در مهم‌ترین اتفاق این حوزه حضور فعال و خوبی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، امسال دبیر هشتمین جشنواره تجسمی فجر نسبت به سال‌ها و دوره‌های گذشته زودتر انتخاب شده است. حالا باید دید این انتخاب زودهنگام چه تأثیری در نحوه‌ی برنامه‌ریزی برای برگزاری این جشنواره و جذب هنرمندان و انجمن‌های هنری برای شرکت در آن خواهد داشت.

منبع: ایسنا

logo-samandehi