اخبار

1394/9/29
نمایشگاه آثار ممیز و بووه در لاهیجان
مجموعه‌ای از آثار تصویرسازی مرتضی ممیز و پوسترهای میشل بووه در لاهیجان به نمایش درمی‌آید. خانه هنر عماد این نمایشگاه را به مناسبت دهمین سالگشت مرتضی ممیز و همزمان با هشتادمین سالگرد تولد این هنرمند برگزار می‌کند.
1394/9/17
لوگوی شبکه سه پس از ۲۲ سال تغییر کرد
طراحی و عنوان شبکه سه سیما با ورود این شبکه به ۲۳ سالگی تغییر کرد. لوگوی شبکه سه سیما که ۳ خط مورب از کوچک به بزرگ و نارنجی رنگ بود، پس از ۲۲ سال بازطراحی شده و از این پس به این شکل استفاده خواهد شد.
1394/9/5
نمایشگاه با شکوه "فرزند فراری برلین"
ماکس بکمان در شهرهای بسیاری، از اروپای غربی تا آمریکا، زندگی کرد که ردونشان آنها در هنر او باقی است، اما او با یک شهر رابطه‌ای خاص داشت: برلین. نمایشگاهی بزرگ فراز و نشیب این رابطه را به تماشا گذاشته است.
1394/8/25
رنگ در گرافیک، تبلیغات و برندسازی
تأثیرات رنگ در میان فرهنگ‌های مختلف, متفاوت است. بنابراین هنگام طراحی هر گونه نیازمندی‌های تبلیغاتی باید به رویکردها و خواست‌های مخاطبینتان توجه کنید.
logo-samandehi