اخبار

1397/1/29
تعریف بن‌های نمایشگاه کتاب در کارت هوشمند ملی
مدیرعامل بانک شهر در مورد تعریف اعتبار بن کارت‌های نمایشگاه کتاب بر روی کارت ملی هوشمند توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: با تمهیدات درنظر گرفته شده از سوی مسئولان سازمان ثبت احوال کشور متقاضیان دریافت بن کارت تنها با یک عملیات ساده، می‌توانند بن کارت‌های نمایشگاه کتاب را بر روی کارت ملی هوشمند خود تعریف کنند.
1397/1/26
ضرورت توسعه فیزیکی و نمایشگاه های موزه ملی ایران
در بازدید اعضای شورای شهر تهران از موزه ملی ایران و نمایشگاه های لوور و عکس های شادروان عباس کیارستمی نسبت به توسعه فیزیکی موزه مادر و تنوع بخشی و افزایش نمایشگاه های ملی و بین المللی تاکید شد.
1397/1/26
ماجرای یک بدهی ۲ میلیاردی
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد می‌گوید بضاعت این وزارتخانه در حد راه‌اندازی موزه در استان‌ها و مدیریت جریان‌های هنری است و برگزاری حراج‌ها را به‌عهده بخش خصوصی گذارده‌اند.
1397/1/21
حمایت کامل مجلس از تداوم نمایشگاه های موزه ملی ایران
سه تن از نمایندگان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، امروز بیستم فروردین، با حضور در موزه ملی ایران از نمایشگاه های «موزه لوور در تهران» و «عکس های شادروان عباس کیارستمی» بازدید و نسبت به حمایت همه‌‌جانبه مجلس از حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری تأکید کردند.
1397/1/15
سهراب سپهری رکوردار بیست و چهارمین حراج کریستیز خاورمیانه
بیست و چهارمین حراج کریستیز دوبی در نگاه کلی، جایگاه ویژه هنر ایران را دوباره در خاورمیانه نشان داد؛ زیرا بیش از 40 درصد فروش کلی حراج بیست و چهارم به آثار هنرمندان ایرانی اختصاص پیدا کرد و از میان 9 اثری که در این حراح بالای 100 هزار دلار به فروش رسیدند؛ 5 اثر به هنرمندان ایران اختصاص داشت.
logo-samandehi