برگزاری ورک‌شاپ «لمپورکینگ» برای اولین‌بار

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر برای اولین‌بار در کشور، ورک‌شاپ تخصصی لمپورکینگ (شیشه‌کاری با حرارت مستقیم) را به همراه نمایشگاه آثار هنری مرتبط در تهران برگزار می‌کند.

به گزارش گالری آنلاین به نقل از ایسنا، این کارگاه آموزشی با رویکرد کارآفرینی و اشتغال‌زایی و با همکاری استاد «هیاس» در سه بخش کارگاه عملی، برپایی نمایشگاه آثار هنری و سمینار آموزشی برگزار می‌شود.

ورک‌شاپ تخصصی لمپورکینگ (شیشه‌کاری با حرارت مستقیم) پیش از این در منطقه، فقط در کشور ترکیه برگزار شده بود.

قرار است به‌مدت 15 روز کارگاه عملی برای هنرجویان علاقه‌مند برگزار شود. حضور در این بخش به‌صورت تک نفره است و نوبت هر هنرجو با وقت قبلی تعیین می‌شود.

همزمان با این برنامه از 30 آبان‌ماه تا 15 آذرماه نمایشگاهی از آثار استاد هیاس با حضور استاد سازنده در نگارخانه مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر برگزار خواهد شد. در پایان نیز تمام هنرجویان حاضر در این برنامه در یک سمینار آموزشی شرکت خواهند کرد.

شرح مختصری از این تکنیک در جهان، نقد هنری توسط دکتر نورالدین سالمی، منتقد و نویسنده، بیان شیوه‌های درآمدزایی و کارآفرینی با این تکنیک و معرفی هنرمندان شاخص جهان و نمایش آثار آن‌ها، از جمله سرفصل‌های محتوایی این رویداد هنری است.

محتوای آموزشی این ورک‌شاپ شامل تکنیک‌های لمپورکینگ و زیرشاخه‌های آن، آموزش ساخت مهره به‌صورت فردی، آشنایی کامل با رشته لمپورکینگ، آشنایی کامل با رشته‌های زیرمجموعه لمپورکینگ (نئونونئونپلاسما) و معرفی آثار برجسته دنیا در زمینه لمپورکینگ و تجزیه و تحلیل نحوه کار و ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این تکنیک است.

استاد هیاس کرمانشاهی و دانش‌آموخته رشته شیشه‌گری علمی و آزمایشگاهی، دارای مدرک درجه 2 هنری از سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی است. وی 2 سال دوره طراحی فیگوراتیو در باکو نزد سونا نقیوا و 2 سال دوره مجسمه‌سازی را نزد استاد مهدی صمدی (هنرمند مجسمه‌ساز تبریزی و مدرس در آکادمی هنر آذربایجان) گذرانده است و دوره‌های شیشه‌گری حرارت مستقیم (flameworking) و تکنیک‌های نوین آن را زیر نظر اساتید مجرب شیشه در ایتالیا گذرانده و شروع به ساخت مهره‌های شیشه‌ای با الهام از مهره‌های شیشه‌ای یافت‌شده در چغازنبیل کرده است. ایشان در ساخت نئون که امروزه در هنر معاصر جایگاه ویژه‌ای دارد نیز تبحر دارد و تا کنون در نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی شرکت کرده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی www.jdhonar.ir یا به آدرس خیابان انقلاب، خیابان دروازه دولت، خیابان خاقانی، شماره 81 مراجعه کنند یا با شماره‌های 5_88328652 تماس بگیرند.

logo-samandehi